Bryggeriet Flakhaven

I juni 2016 købte vi Bryggeriet uden nogen form for kendskab til restaurationsbranchen men med en meget stor passion for øl, vi har været med investor i mikrobryggeri branchen og taget en ølsommelier uddannelse og da muligheden for eget bryggeri bød sig måtte vi bare udleve dette.

Vores målsætning med Bryggeriet er at lave mad med øl og mad til øl i den dansk/fransk stil og brygge vores eget helt unikke øl. Vi har køkkenchef Jesper Danielsen til at tage sig af Brasseriet og vi vil løbende have forskellige kendte som ukendte bryggere til at signere vores øl på kobber hanerne.

Derudover byder Bryggeriet på +25 taphaner med øl fra ind- og udland, disse kører med udskiftning hele tiden og der vil derfor altid være mulighed for at smage nyt, specielt og traditionelt øl.

Vi møder vores gæster med et godt værtskab og med stolthed servere vi øl og mad af høj kvalitet. Det skal blive en tradition at komme som gæst på Bryggeriet.

Vil du vide mere?

Kontakt os for øvrige henvendelser og hvis du vil vide mere om Bryggeriet Flakhaven.

Kontakt os